در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
من ی حوض آب توی زمین کشاورزیم درست کردم که حصار هم داره ولی گاهی اوقات توی تاریکی ی سری میافتند توش میخواستم بیمه اش کنم که اگه اتفاق ناگواری افتاد مجبور ب پرداخت دیه نشم ، چه بیمه ای و چجوری باید عمل کنم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بهترین راهکار برای آرامش خاطر، انتقال ریسک مسولیت به یک پذیرنده ریسک (بیمه گر ) است.

بیمه مسولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث و یا مسولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان.

دامنه مسولیت شما بسیار وسیع است و می توانید موضوع بیمه نامه را به سرتاسر مزرعه یا باغ خود پوشش دهید. در این صورت نه تنها حوض آب بلکه سرتاسر مزرعه شما دارای بیمه نامه مسولیت خواهد بود.

به این ترتیب در سرتاسر مزرغه اگر اتفاقی رخ دهد و آسیبی به کسی وارد شود که ناشی از قصور و اشتباه شما باشد، بیمه گر تا سقف سرمایه خریداری شده، متعهد به جبران خسارت خواهد بود و از گردن شما ساقط می شود.

از آنجایی که بیمه مسولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث، کارکنان شما را پوشش نمی دهد، برای اشخاص ثالث و کارکنان می بایست جداگانه بیمه نامه تهیه کنید.

ممکن است مزرعه بیمه بدون بازدید صادر شود و یا نیاز به بازدید داشته باشد.

شما از یکی از شرکت های بیمه (شعبه سرپرستی ) و یا نمایندگی های سراسر کشور می توانید فرم های مربوطه را دریافت نمایید و پس از تکمیل فرم پیشنهاد، بیمه گر یا نماینده بیمه به شما شرایط خصوصی و استسنائات احتمالی را تحویل می دهد.

در صورت توافق، با پرداخت حق بیمه، عقد بیمه جاری می شود.

به این ترتیب شما می توانید با خیال راحت به فعالیت حرفه ای خود مشغول شوید و از این بابت نگرانی نداشته باشید.

در صورتی که توضیحات تکمیلی نیاز داشتید و یا در تکمیل فرم پیشنهاد مشکلی داشتید می توانید از طریق مشاوره تلفنی با بنده ارتباط برقرار کنید تا دقیق تر با هم گفتگو کنیم.