در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام. خانه ای دارم که آن را به اجاره داده ام، آیا میتوانم بیمه مسئولیت بخرم که اگر اتفاقی برای مستأجر افتاد بیمه جبران خسارت بکند؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز در حال حاضر بیمه نامه مستاجر در قبال موجر را داریم. اما چه اتفاقی ممکن است برای مستاجر بیافتد؟ مستاجر خود می تواند در مواجه با خطرات پوشش عمر و حادثه خریداری کند یا برای خطرات آتشسوزی زلزله و.... بیمه آتشسوزی خریداری شود.