در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (490 امتیاز)
آیا طرح یا تخفیفات ویژه ای برای بیمه های مسئولیت دفترداران یا سردفتران در شرکت های بیمه ای وجود دارد؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام و وقت به خیر

بله،بیمه سامان نمایندگی 3158 اخیراً اقدام به طراحی بسته خدمت ویژه دفترداران و سردفتران شهر تهران نموده است.که در قالب این طرح بیمه نامه مسئولیت با 60 درصد تخفیف ، بیمه نامه آتشسوزی با 25 درصد تخفیف و بیمه نامه شخص ثالث با 2/5 درصد تخفیف مازاد ارائه میگردد.همچین اعضاء محترم می توانند از خدمات ذیل نیز رایگان  بهره مند شوند:

  • عضویت درباشگاه پاداش مشتریان
  • کارت برگشت نقدی 1% با همکاری بانک آینده(برگشت نقدی از 20  هزار تا 600هزار تومان در ماه)
  • اعطای دکتر کارت(بیمه تکمیلی زیبایی و دندانپزشکی)
  • مشاوره و پیگیری رایگان در بروز خسارت از تشکیل پرونده تا مرحله اخذ خسارت.
برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع دقیق از قیمت ها می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
بیمه سامان،بیمه پاسخگو