در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام

چهار سال پاره وقت کار کردم که ۲۵ ماه بیمه دارم .

پرداختی بیمه بیکاری پاره وقت ها چطوری است آیا اداره کار به من حقوق تمام وقتی میدهد یا پاره وقتی ؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

پرداخت حق بیمه بستگی به میزان کار شما دارد مثلا اگر ده روز در ماه سرکار بروید به اندازه ده روز بیمه پرداخت میشود و در پایان سال چهار ماه سابقه بیمه برای شما منظور میشود یعنی مثل کسی که چهار ماه تمام وقت سرکار بوده است..و برای بازنشستگی مثل بقیه باید 30سال یا 360ماه سابقه داشته باشید..حال میتواند این 30سال همان 30سال واقعی باشد یا در طول 40سال جمع شده باشد