در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام بنده برای بار اول در ابتدای سال 94 از طرف یک شرکت بیمه شدم و شماره بیمه گرفتم در شعبه 1 تامین اجتماعی شهر ... که تاریخ اعتبا ر دارد منظور از این تاریخ اعتبار چیست؟

دوما اگر من بخواهم در ابتدای سال 95 با یک شرکت دیگر قرار داد ببندم (در همان شهر )شماره بیمه من باید عوض شود؟یا همان شماره بیمه قابل قبول است. در ضمن دفترچه نیز دریافت کرده ام در کل من باید چکار کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

منظور از تاریخ اعتبار، تاریخ اعتبار دفترچه بیمه هست. البته شما بعد از اینکه بیمه ای براتون رد نمیشه، قانونا نباید از دفترچه بیمه ای که اعتبار داره استفاده کنید

شماره بیمه برای شما ثابت است