در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در حال حاضر دانشجو هستم و تحت پوشش بیمه درمان تامین اجتماعی از طرف پدرم قرار دارم. الان جایی مشغول به کار هستم و از طرف شرکت به من گفته شده که برم و خودم رو بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی کنم. میخواستم بپرسم که آیا برای این که خودمو بیمه مشاغل آزاد کنم، باید از تحت پوشش بیمه درمانی پدرم بیرون بیام یا این که مشکلی نیست و میتونم هر دو رو با هم داشته باشم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام هر موقع بخواهید بصورت مستقل بیمه شوید باید از کفالت پدر خارج شوید