در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام مجدد و سپاس از جنابعالی.

بیمه ایران با بیان اینکه نهایت تعهد فروخته شده این شرکت ۲۸۰ میلیون می باشد.اعلام میکند که مازاد بر تعهد این که نتیجه رای قاضی و به استناد نامه پزشکی قانونی می باشد. به عنوان دیات غیر مسری در فوت تلقی میشود و باید از طریق صندوق خسارت بدنی یا از خود فرد مقصر مطالب شود.

پرونده من برای اعتراض بیمه به رای دادگاه به اداره حقوقی بیمه ارجاع شده است

آیا این روند درست است یا بیمه تلاش میکند زیر بار نرو؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام و عرض تسلیت مجدد

شما میتونید به ماده ۱۳ بیمه ثالث مصوب ۹۵راستناد کنید و بفرمایید اگر مبلغ دیه بیش از تعهدات بیمه گر بود ، بیمه گر میتواند نسبت به مازاد پرداختی به صندوق مراجعه کند .