در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
خواهشمند راهنمایی فرمائید
با اینکه در رای دادگاه دیات غیر مسری لحاظ شده است اما شرکت بیمه ایران از پرداخت آن امتناع می کند و می گوید چون تصادف و فوت به فاصله چند ساعت و در یک روز افتاده است از نظر بیمه فقط یک دیه به آن تعلق می گیرد.
با داشتن حکم و رای دادگاه و نامه پزشکی قانونی آیا راهی برای مطالبه خسارت هست؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

عرض تسلیت و ارزوی سلامتی برای شما

درخواست تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رو از دادگاه بخواید

ضمنا برای اینکه خودتون اطلاع بیشتری داشته باشبن باید عرض کنم تمام صدماتی که متوفی داشته که دلیل اصلی فوت نبوده . فقط اون صدمه ای که علت اصلی مرگ باشه از قانون دیه مسری تبعیت میکنه