در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام
درسال93درشرکتی مشغول بکارشدم. در لحظه ورود اختلاف حقوق من و همکارم 593/000 ریال (مربوط به سنوات روزانه) بود. الان متوجه شدم که این اختلاف به 1/680/000ریال رسیده. این اختلاف چه توجیهی میتونه داشته باشه؟لطفاراهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
کارفرما اختیار دارد تا حقوق کارگر را افزایش دهد. افزایش حقوق نیازی به توجیه قانونی نیست مگر در موارد خاص.