در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

ما یه شرکتی مشغول به کار هستیم که وظیفه ما پاسخگویی به تماسهای تکنیکال هستش.. بعد سه ماه اول رو گفتن شما کار میکنی بعد باهات قرارداد میبندیم ولی توی این سه ماه هرچقد که خواستن ساعتای کاری مارو حتی تا ۱۲ ساعت در روزم افزایش دادن و هروقت به ما زنگ زدن چه تعطیل و چه غیر تعطیل باید میرفتیم اونجا ولی در آخر به جای محاسبه ساعتی و پرداخت اضافه حقوق برا یه ماه کار ۲۰۰ ریختن برا ما .. این قضیه قانونیه؟ یعنی چون قراردادی وجود نداره میتونن همچین کاری انجام بدن؟ اصن اجازه دارن که هی ساعت کاری مارو اضافه کنن؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام خدمت همراه بیدبرگ عزیز

ساعات کاری عادی روزانه 8ساعت درهفته 44ساعت ودرماه192ساعت است که توسط قانون کارتعیین شده که نحوه کارباتوافق کارفرما وکارگرانجام میگیرد ساعات کارکردبیش ازان درماه اضافه محسوب میشود

مزدماهانه پایه حقوقی تعیین شده شورای عالی کاران سال بوده که قابل اجراست اگه می ببنیدحقی ازتون ضایعه شده می تونیدبه اداره کارشکایت کنیدتاحقی ازتون پایمال نشود