در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام .اینجانب از سال ۸۱ تا بهمن ۸۳ و دوباره از تارخ سال ۸۶ الی ۸۹ و همینطور ۹۲الی امروز در کار گاه جوشکاری درب وپنجره سازی اهن پدر مشغول بکار بوده ام .و طی این مدتها ک ذکر شد .من در سالهای اولیه ک کار میکردم بیمه ام نکرده بود پدرم .و ب بعد را خودم .بیمه کردم خودم را و پول حق بیمه را خودم واریز میکردم .و تا امروز /سنوات ..و عیدی/و دیگر مواردی ک شامل حال من میشود در کار گاه خانوادگی .والان ۳۸سال سن دارم  هیچ چیزی دریافت نکرده ام از پدرم و اکنون پدر من بدون در نظر گرفتنه اینکه من بیکار خواهم شد (مغازه را فروخته) ؟

اکنون با این شرایط چکاری از دسته من بر میاد  اگر لطف کنید راهنماییم کنید .  تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

باسلام در کارگاه خانوادگی فقط بیمه بیکاری به فرد کارگر تعلق نمیگیرد اما در بقیه موارد هیچ فرقی با دیگر کارگران ندارد بله میتوانید در اداره کار علیه پدر شکایت نمایید وتمام حقوق ومزایای معوقه خود را طلب نمایید