در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

14سال بیمه اجباری و11 سال بیمه اختیاری دارم و حالا میخواهم در یک شرکت استخدام بشوم .ولی مدیر شرکت 6ماهه استخدام میکند..با حقوق 19500000ریال در ماه آیا بعد از 6 ماه در صورت عدم تمدید قرارداد .میتوانم با این حقوق بیمه اختیاری ام را ادامه دهم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (430 امتیاز)
با سلام.. محاسبه بیمه اختیاری ..  متوسط حقوق  آخرین12 ماه میباشد . یعنی حقوق 12 ماه آخر را با هم جمع کنید سپس تقسیم بر 12 کنید . حاصل ..  حقوق شما خواهد شد . با سپاس