در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام   وتشکر از مشاوره  جنابعالی اگر راننده مقصر باشد و قبل از تآیید نهایی نقص عضو توسط پزشکی قانونی بعلت دیگری فوت نماید سال ۹۴ آیا دیه به وراث(  مادر)تعلق می گیرد.

ضمن اینکه دوسال از ماجرا گذشته وراننده گواهینامه وبیمه معتبر داشته

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

پزشکی قانونی باتوجه به مدت طولانی دوره بهبودی و بررسی پرونده میتونه نظر به نقص عضو یا بهبود متوفی بده و در هر صورت خسارات وارده به مرحوم جبران و به قائم مقام قانونی متوفی یعنی وراث خواهد رسید