در بازنشستگی و مستمری توسط (680 امتیاز)
سلام آیا معلولین مشاغل آزاد با شدت معلولیت بالا در زمان بازنشستگی ارفاقی شامل حال شون میشه ؟

مثلا من قطع عضو هستم شدت معلولیتم ۵۵ الی ۶۰ درصد است و آقا هستم ۲۸ سال سن دارم . در زمان بازنشستگی چند سال به من اضافه میدن؟؟؟
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
فقط معلولینی که در ادارات دولتی یا سازمان های وابسته به دولت کار میکنند مشمول بازنشستگی با بیست سال سابقه کار می شوند، که اونهم مشروط به پرداخت مابه‌التفاوت حق بیمه ده سال باقیمانده از طرف اداره یا سازمان مربوطه می‌باشد، لازم به ذکر است که مقدار سنوات ارفاقی بستگی به شدت معلولیت شما دارد