در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
ایا معلولان جسمی فقط می توانند بیمه آزاد بازنشستگی پرداخت کنند و بیمه ازکارافتادگی و فوت شامل حال آنها نمی شود؟
1 پاسخ
توسط (680 امتیاز)
سلام
بیمه مددجویان بهزیستی با افراد عادی فرقی نداره

شما می توانید بیمه مشاغل آزاد ۱۸ درصد بشید و هم از کار افتادگی داره و هم فوت که همانطور که گفتم با افراد عادی فرقی نداره برای این باید آزمایش بدید

برای بیمه شدن هم به بهزیستی منطقه خودتان نزد مددکار بروید و بخواهید شما رو معرفی کنن به بیمه تامین اجتماعی