در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام خسته نباشید پدر اینجانب 63سال سن دارد وپنج سال سابقه بیمه خواستم ببینم برای بازنشستگی یا از کارافتادگی چکار باید کرد با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورت در خواست بازنشستگی باید 5 سال سابقه بیمه را خریداری نماید تا با 10 سال سابقه بیمه بازنشسته شود و در صورتی که قصد دریافت ازکارافتادگی دارد باید با مدارک پزشکی که ثابت کند ایشان دیگر توانایی کار کردن به علل ناشی از کار  را ندارد به کمیسیون پزشکی مراجعه نمایید و پس از بررسی در صورت تایید از کارافتادگی بیشتر از 66 درصد می تواند از مستمری ازکارافتادگی دایمی استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟

شرایط بازنشستگی