در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (680 امتیاز)

سلام

من در زمینه صنایع دستی ( مشبک کاری و معرق ) مشغول به کار هستم . ولی مدرک مورد نظر رو هنوز نگرفتم چون کارآموز هستم .

من از سمت بهزیستی که معلولیت دارم  خودم رو بیمه تامین اجتماعی کردم . و به بیمه گفتم مشاغل آزاد هستم و البته در بیمه زده ( صنایع دستی مشاغل آزاد )

حالا می خوام بدونم که ایا این مشگل ساز نیست . چون من تو خونه کار میکنم و گاه به من از سمت شهرداری و بهزیستی و خیره های مختلف غرفه میدن که می برم آثار و صنایع دستی ام رو می فروشم

منظورم این هست که من صنایع دستی کار میکنم گفتم شغل آزاد مشکل ساز نمیشه تو بیه ؟

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بیمه صنایع دستی در کنار قالیبافان به ماخذ 7 درصد است و 20 درصد دیگر را دولت پرداخت می کند . اگر به هر دلیلی مشخص گردد که شغل دیگری دارید یا در زمینه دیگری فعالیت می کنید ممکن است توسط بیمه قطع گردد.

با تشکر