در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
دانشجوی دکتری رشته مهندسی میباشم و به عنوان نیروی شرکتی در قسمت کنترل کیفی بخش نمونه برداری شرکت آبفار کار مینمایم آیا کارگاه شغل بنده ثابت میباشد که در صورت عدم تمدید قرارداد پس از قرارداد سالانه بازگشت به کار بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
باسلام - چنانچه نیروی کار براساس قوانین و مقررات خاصی در دستگاه دولتی استخدام نشده باشد کارگرمشمول قانون کار محسوب میشود و مطالبات وی براساس قانون کاراست. لاکن چنانچه شرایط استخدامی و بکارگیری افراد دردستگاه دولتی رعایت نگردد صدور حکم بازگشت بکاراین قبیل کارکنان توسط مراجع قانون کار وجاهت قانونی ندارد.