در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)

سلام من از اول سال شرکتی مشغول بکار شدم و در برج ۴دچار حادثه شدم شصت دست چپ من از ته قطع شد علت حادثه هم ناشی از کار بوده نه من دیه با چه بدبختی پرادخت شد حالا کارفرما به هر بهونه ای میخواد منو اخرام کنه من سلامتی خودمو تو ایت شرکت از دست دادم الان کارفرما میتونه اخراج کنه ممنون میشم بند رو کمک کنید

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
هرچند نقص جسمانی ضایعه ای است که هیچگاه فراموش نخواهدشد، امااگرچنانچه دارای قراردادموقت باشیدبعدازاتمام قراردادازنظرقانونی کارفرمامی تواندشما رااخراج نماید مگراینکه قراردادشما دایمی باشدکه دراین صورت  برای اخراج شمابایستی ادله برای مراجع حل اختلاف مستقردرادارات کارارایه نماید.