در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

بنده با ۲۲ سال سابقه کار در بخش مشاغل سخت وزیان آور و خرید ۲ سال خدمت سربازی(درمجموع ۳۵ سال) و دریافت حداکثر سقف پرداخت تامین اجتماعی بازنشست شدم.

حال باتوجه به افزایش سالانه سقف پرداخت بیمه ، آیابنده بعد از چندین سال آینده سقف پرداخت تامین اجتماعی را در آن سال خواهم گرفت یا بعبارتی تا آخرعمر در سقف خواهم بود؟

ممنون و سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

با وجود برقراری مستمری باسقف دستمزد ، نظر به اینکه مستمری دریافتی براساس میانگین دستمزد دو سال آخر قبل از بازنشستگی است لذا از حداکثر دستمزد مشمول کسر حق بیمه سال جاری کمتر خواهد بود.