در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بنده با 25 سال سابقه بیمه الان دارم بیمه بیکاری با سقف حق بیمه رو میگیرم و با این بیمه بیکاری باز نشست میشم

ایا بیمه بیکاری تاثیری بر حقوق بازنشستگی من داره؟ من زمان بازنشستگی چه حقوقی دریافت میکنم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر با  مقرری بیمه بیکاری بازنشست می شوید شک نکنید که ضرر دارد . مبلغ بیمه بیکاری از مجموع  حقوق و دستمزد شما کمتر است و ضمنا تغییری نیر نمی کند (متناسب با تورم) و در نتیجه چون مبلغ مستمری بازنشستگی تان براساس 2 یا 5 سال آخر پرداخت حق بیمه تان محاسبه می شود (با توجه به وضعیت شما احتمالا 2 سال) حقوق دائمی بازنشستگی شما کاهش خواهد یافت .

با تشکر