در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

من با۳۵سال سابقه کاردربخش مشاغل سخت وزیان آورباسقف بیمه بازنشست شدم.

آیابرای چندین سال آینده گه سقف بیمه افزایش پیداخواهدکردمن نیزهمچنان سقف ببمه آینده راخواهم گرفت؟

متشکروسپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

علی رغم برقراری مستمری با سقف دستمزد با توجه به اینکه مستمری دریافتی شما براساس میانگین دستمزد دوسال آخر قبل از بازنشستگی است ، قطعا  از حداکثر دستمزد مشمول کسر حق بیمه سال جاری کمتر می باشد.