در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

با سلام و عرض خسته نباشید

بنده خرداد ماه امسال دچار سانحه تصادف رانندگی شدم  که منجر به فوت یک نفر و آسیب به سه نفر دیگر شد.خودمم که راننده بودم از ناحیه مهره های کمر دچار دررفتگی و شکستگی دو مهره کمر شدم.طبق نظر پزشک جراح که به پزشکیه قانونی نامه زده قبل از عمل هر دو پای من پاراپلژیک بوده که بعد از عمل مذکور در حد۱/۲ پاهای من حرکت داشتن.از خرداد ماه تا بهمن هم طول درمان بنده ادامه دارد و تا کنون نیز راه رفتن من فقط با واکر امکان دارد.بنده برای پیگیریه کارهای بیمه که مراجعه کردم بهم گفتن که اصلا به هیچ عنوان بیمه به من تعلق نمیگیره.بیمه من برج آذر ۹۵ تمدید شده بود.

الان میخوام بدونم با شرایطی که من دارم و پاهای من تقریبا نیمه فلج هستن و من اصلا امکان نشستن روی زمین ندارم و حتی امکان خم شدنم هم بسیار محدود هستش آیا همون غرامت یا نقص عضو و از کار افتادگی هم با این شرایط به من تعلق نمیگیره؟

و اینکه بابت فوت یکی از سرنشینان چقدر جریمه نقدی و مجازات زندان برام در نظر میگیرن و اگر من اون جریمه رو ندم چه اتفاقی میفته؟

مطلب آخر اینکه اگر دیه افراد مصدوم و فوتی بیفته سال بعد آیا مابه التفاوت اون رو هم من باید بدم یا بیمه؟

صمیمانه از حضورتون بابت پاسخگویی ممنونم.

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

با اجازه از ادمین محترم

سلام

ارزوی بهبودی و سلامت برای شما جناب بابک

سانحه پش آمده برای شما باستناد بیمه نامه تون  که حتما پوشش حوادث راننده رو هم درخودش داره مشمول دربافت دیات و اروش و نیز نقص عضو میباشد .

 حق گرفتنیست و گرفتنش ، هم هزینه داره هم راه

اگر سانحه براثر ارتکاب یکی از تخلفات حادثه ساز باشه مبلغ ۲.۵درصد خسارت رو از مقصر میگیرن. قتل غیر عمد ۶ماه تا دوسال زندانی داره که قابل تبدیل به جزای نقدی است (معمولا حدود۱۰میلیون)

اگر تاخیر منتسب به فعل شما نباشه خیر . تمام خسارات رو بیمه گر شما پرداخت میکند

برای راهنمایی بیشتر درخدمتم