در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام.مجدد,,ببخشید درمورد سوال قبلم ک پاسخ دادین ب کجا میتونم مراجعه کنم برا گرفتن دیه نقص عضو علاوه بر دیه فوت برادرم؟ب نمایندگی بیمه باید مراجعه کنم یا دادگاه؟ و اینکه چون برادرم ازدواج نکرده بود دیه به پدر  و مادرم تعلق میگیره ؟اگه درسته چ مقداره سهم هرکدوم؟

مربوط به این سوال:

آیا علاوه بر دیه فوت می توان دیه نقص عضو و هزینه درمان رو هم از بیمه گرفت

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما بايد از قاضي بخواييد تا در متن دادنانه ان مورد رو قيد كند و به عنوان ديه غير مسري براي شما لحاط كند كه بيمه گر ملزم به پرداخت خسارات شود

تمام ديه به پدر مادرشون خواهد رسيد

دوسوم سهم پدر

يك سوم مادرشون