در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

شرکت بیمه من را مقصر در تصادف با موتور میداند(برخورد با گارد ریل اتوبان) وبا توجه به شکستگی لگن از دو جا و پارگی و اسیب همه رباطهای پای چپم ده در صد دیه کامل را برای من در نظر گرفته

  1.   این مبلغ بر چه مبنایی است و ایا قابل افزایش هست؟
  2.  ایا اگر من این ده درصد را بگیرم میتوانم مجدد از صندوق بیمه درخواست مابه التفاوت کنم؟

توضیح این که تصادف درشهریور سال 95 بوده ومن الان اقدام کرده ام

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

ارزوی سلامتی براتون دارم

اون ده درصد از کحا اومده ؟ ایا تا الان طول درمان داشتید ؟ چرا الان اقدام میکنید؟ وچندتاسوال دیگه که بهتره با تماس تلفنی حل مشکل بشن . لطفا تماس بگیرید