در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
درمواردی که بیمه خسارتی کمتراز مبلغ تعیین شده میپردازدمابه التفاوتش رامیتوان از صندوق درخواست نمود؟

بطورنمونه پرداخت خسارت بتاریخ حکم بدوی نه تاریخ تجدیدنظر سال بعد؟

یا صورتحسابها وهزینه های درمانی وویزیتهایی که بعدازترخیص بیمارستان ،اجبارا زیان دیده میپردازد.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

با طرح دادخواست مطالبه مابه التفاوت  دیه یوم الادا به تاریخ رورتادیه و دیه پرداخت شده به دادگاه عمومی میتوانید مالبالتفاوت را دریافت کنید

چون ملاک پرداخت دیه قطعیت حکم است و قطعیت حکم برای شما بعداز دادگاه تجدید نظر است

برای صورتحسابها و هزینه ها هم ازطریق ارسال اطهارنامه مطالبه وجه نمایید و در صورت عدم پاسخگویی باطرح دادخواست مطالبه کنید