در دیه و بیمه خودرو توسط
من سال ۹۳ تصادف کردم وسال۹۴ دادگاه حکم قطعی برید ومن نامه ای رو باید میبردم بیمه که نبردم الا توسال جدید یعنی ۹۵ وبعداز یک سال نیم برای من احضاریه اومده ومنو مکلف کردن به پرداخت الباقی دیه میخوام بدونم من چه کار باید انجام بدم تامابه تفاوت رو پرداخت نگنم ضمنا دیه طرف مقابلم در سال ۹۴ مبلغ۳۱ میلیون بوده ودر سال۹۵ مبلغ ۳۶ میلیون ومابه تفاوت حدود۵ میلیون میشود
1 پاسخ
توسط (840 امتیاز)
سلام

شرکت بیمه موظف است تا مبلغ مندرج در بیمه نامه دیه را پرداخت نمایید و مابه التفاوت آن به عهده شما می باشد