در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام

من از 96.2.31 بیکار شدم

برج 3 همه مدارک رو ارائه دادم و به دلیل افزایش درآمد کار من به بازرسان واحد درآمد ارجاع شد

تا برج 9 طول کشید تا بازرسان درآمد برای بازرسی اقدام کنند

اواخر برج 9 حکم بیمه بیکاری من صادر شد و به همراه فرم شماره 8 به شعبه 26 تهران ارجاع داده شد

انجا درخواست بازرسی درب منزل داده اند که هنوز بعد از گذشت 13 روز خبری از بازرس نشده

همه مدارک هم دست خودم هست

گفتن تا گزارش بازرسی نیاد کاری انجام نمیشه

دوبار هم برای حضور غیاب به اداره کار رفته ام

حالا با توجه به اینکه هم حکم صادر شده و فرم شماره 8 هم دست خود من هست چنتا سوال داشتم

  • غالبا چقدر زمان میبره تا بازرس بیاد دم خونه ؟
  • داخل حکم زده از برج 2 96 تا برج 2 97 تکلیف این چند ماه گذشته چی میشه؟
  • و اینکه دلیل این همه تاخیر چی میتونه باشه؟

با تشکر از شما

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.

بیمه بیکاری شما از تاریخ بیکاری پرداخت خواهدشد.ضمن انکه غالبا در همان ماه اول بازرسی انجام میشود.