در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

بنده اواسط فروردين براي بيمه بيكاري اقدام كردم و تشكيل پرونده هم شد و راي مركز هم موافق دريافت بيمه بيكاري اعلام شد.

به شعبه اي كه بيمه ام رد ميشد هم مراجعه كردم و مدارك مركز را تحويل دادم

براي ٢٠ روز بعد به من نوبت مراجعه مجدد دادند

اما شعبه اي كه نزديك محل زندگي ام است شعبه ٢٥ است.ميخواستم ببينم معمولا چه موقع بازرس بيمه براي بارزسي مي آيد؟منظورم بعد از چه مرحله ايست؟آيا زمان آن اعلام ميشود؟چون بنده بعد از تاريخي كه قرار است به شعبه مرتجعه كنم دو هفته مسافر هستم و نگران مراجعه بازرس در آن زمان هستم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

پس از اینکه بصورت قطعی قرار شد که بیمه بیکاری دریافت نمائید بصورت کاملا سرزده ، بازرس تامین اجتماعی از اقامتگاه شما بازدید خواهد نمود و در صورتیکه در منزل نباشید بیمه شما قطع خواهد شد و در این صورت میتوانید مجددا تقاضای بازرسی مجدد نمائید و پس از بازرسی مجدد ، اگر در منزل باشید بیمه بیکاری شما برقرار خواهد شد.