در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب

شرکت همسر اینجانب در زمینه نصب آسانسور و پیمانکاری اداره برق در سه کارگاه متفاوت و کدپیمان های متفاوت به صورت نامرتب بیمه رد نموده است

اما مثلا برای پیمانکاری البرز یا آسانسور بیمه ای رد ننموده ولی شعبه 3تامین اجتماعی قزوین پرسنل خود را بیمه نموده است

آیا می توان برای صدور مفاصا حساب برای قرار داد آسانسور یا کار پیمانکاری تقاضا نمود و بیمه رد شده پرسنل در شعبه 3 تامین اجتماعی را منتقل کرد چرا که تاکنون بیش از 20 میلیون در شعبه 3 بیمه واریز شده اما چون کد کارگاه متفاوت است تامین اجتماعی قبول نکرده که منتقل کند که متحمل هزینه ای بسیار زیاد برای مفاصا می گردند.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

باسپاس
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

دوحالت دارد

1-شرکت ماهیت ثابت دارد و برای پرسنل بطور مرتب با یک کد کارگاهی بیمه رد میکند و قراردادها بعنوان ردیف پیمان ثبت میشوند که در این حالت لیست بیمه ای که در کد کارگاهی ثبت می شوند  برای تمام قراردادها و ردیف پیمانها معتبر می باشد

2-در صورتی که شرکت ماهیت پیمانکاری دارد و  برای هر قرارداد یک کد کارگاهی اخذ می نماید تنها لیست بیمه هایی که در همان کد کارگاهی رد می شوند معتبر خواهند بود.