در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

می خواستم لطف کنید  توضیح بدید منظور از مخفف شدن بیمه نامه ی عمر و سرمایه گذاری بعد از گذشت 6 ماه و عدم واریز به موقع اقساط چه مفهومی هستش ؟

باتشکر
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام دوست عزیز

در بیمه های عمر اگر شما بیش از 6ماه از سررسید اقساطت بگذره بیمه مخفف میشه یعنی پوششها کم یا برداشته میشه چرا که شرکت بیمه از وضیعت شما بی خبره و باید برای ادامه فرم سلامت را تکمیل و به همراه فیش پرداخت اقساط معوق به شرکت بیمه تحویل دهید