در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده شش ماهی است که بیمه عمر ایران ثبت نام کردم اما قصد انصراف و خرید بیمه عمر پاسارگاد را بدلیل پوشش های کامل تر آن دارم.

اما با توجه به مطالعه مطالب شما و لزوم نظر سنجی از مشاور در جهت انتخاب درست و بجای یک بیمه عمر متناسب با نیازهای خودم از شما خواهشمندم با توجه به اینکه خانمی ۳۲ ساله و شاغل در حرفه وکالت و مجرد و وضعیت مالی مستقل متوسط و بدون سابقه بیماری و البته با کمی افزایش وزن هستم و بیمه درمانی تامین اجتماعی و بارنشستگی (حرفه و مشاغل) نیز دارم

 راهنمایی بفرمایید برای تکمیل پوشش های آتیه کدام بیمه عمر برایم مناسب تر است؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

اینکه شما بیمه نامه بیمه ایران را ثبت نام فرمودین خیلی هم عالیه و دید خوب شما رو نسبت به بیمه های زندگی ستایش می کنم.

قطعا" همکار محترمی که بیمه نامه تون رو ثبت نام فرمودن بهتون باید توضیح داده باشن که بیمه های عمر ظرف مدت 5 سال اول بلحاظ بازخریدی نباید بازخرید بشن،زیرا که میزان سود(اندوخته،ذخیره ریاضی بیمه نامه تون) کمتر از میزان حق بیمه ای هست که پرداخت فرمودین،این اتفاق خصوصا" در سال اول بیمه نامه از هر سالی نمود بیشتری پیدا میکنه.

در صورتیکه بخواین بیمه نامه تون رو ابطال کنین،کمتر از 50% از ارزش بازخرید بیمه نامه تون به شما عودت داده خواهد شد (که از نظر اقتصادی بصرفه شما نیست) مگر اینکه بهر علتی دیگه تمایل نداشته باشین که بخواین آن را ادامه بدین.

و اما درباره ثبت نام بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد باید خدمت تون عرض کنم که ا توجه به نوع کار شما و اینکه امکان داره با توجه به افزایش وزنی که بهش اشاره فرمودین،حتما" و حتما" بیمه نامه رو باید با پوشش های کامل ثبت نام بفرمایین(البته در صورت تاییدیه پزشک معتمد شرکت) تا اگر خدای نکرده نیاز بدریافت غرامت داشتین بتونیم بهترین و کامل نرین سرویس بیمه ای رو بهتون پوشش بدیم.

برای اینکه بنده بتونم به شما مشاوره درستی بدم باید چند تا سوال دیگه هم از شما داشته باشم،بنابراین در صورت تمایل،فرم پرسش نامه زیر رو پر بفرمایین تا بتونم برای طراحی بیمه نامه مناسب شما با دریافت اطلاعات بیشتر،بهتر راهنمایی تون کنم.

موفق و پیروز باشین.

ا