در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.مادربزرگی دارم 65 ساله که بازنشسته شده حقوق دریافت می کند بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی هم دارد.هی به من اصرار می کند که من بیمه عمر می خواهم.کدام شرکت می تواند ایشان را بیمه کند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر که مادربزرگ محترم تون 65سال شون تموم شده باشه،با توجه به قانون بیمه مرکزی بجز شرکت بیمه ایران هیچ شرکت بیمه ای امکان بیمه نمودن ایشون رو نداره.

در صورتیکه 65 سال شون تموم نشده باشه،بمدت 5 سال و فعلا" تا 70 سالگی ما در خدمت شون میتونیم باشیم،اما پوشش های ایشون با توجه به سن شون نسبت به افراد دیگه مقداری کمتر خواهد بود.