در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چرا در فکر تاکسیهای که قشر زحمتکش اند نیستید چرا بیمه نمی شن همش سایت بسته هست .
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام دوست عزیز

نگران نباشید. اگر سازمان تامین اجتماعی به بهانه های مختلف شما را بیمه نمی کند، راه جایزگزینی می باشد که به مراتب بهتر، باصرفه تر و متناسب تر از بیمه تامین اجتماعی برای شما می باشد.

می تونید از بیمه رایگان سلامت ایرانیان استفاده کنید برای خدمات درمانی، و بیمه عمر و سرمایه گذاری برای هزینه های مربوط به حوادث و بیماری های خاص و بازنشستگی.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.

برای مشاوره رایگان خرید بیمه، می تونید اطلاعات تماس خود را در بخش دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه نامه وارد نمایید تا نماینده بیمه منتخب با شما تماس بگیرند.

از طریق این لینک، می تونید فرم رو تکمیل کنید:  https://www.bidbarg.com/