در شرکت بیمه توسط
سلام. شرکت های بیمه به فکر خودشون هستند. ایا اعتمادی به بیمه ها است ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام

باید بدانیم که شرکتهای بیمه یک بنگاه اقتصادی هستند که با دریافت حق بیمه های ناچیز شما را در مقابل خطرات بیمه میکنند با یک مثال ساده عرض کنم شرکت بیمه ای بادریافت یک میلیون حق بیمه برای خودرو متعهد به پرداخت 256میلیون تومان دیه و خسارت میشود که آنرا پرداخت میکند بنظر شما چقدر بیمه نامه باید بفروشد تا هم هزینه های شرکت و هم سود سهامداران و هم خسارات را پرداخت نماید

پس اگر به فکر سود دهی نباشند که امکان فعالیت ندارند ضمن اینکه بخشی از حق بیمه ها بصورت غیر مستقیم در قالب مالیات و عوارض آموزش و پرورش و شهرداری و پلیس راهور به خود مردم بازگشت داده میشود

و در مورد سوال دوم باید عرض کنم تمام شرکتهای بیمه تحت نظارت بیمه مرکزی ایران فعالیت مینمایند و بیمه مرکزی متضمن فعالیتهای آنهاست