در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

در حال حاضر نماینده بیمه عمر54 پاسارگاد هستم آیا میتوانم کارگزار بیمه بشوم؟ و با گرفتن کارگزاری میتوانم هر نوع بیمه نامه ای (ثالث و بدنه و عمر ...) صادر کنم ؟و تکلیف بیمه عمر های که قبلا گرفتم چی میشه؟

کارگذار یا نماینده بیمه از لحاظ کارمزد چه تفاوتی داره؟
1 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
با سلام

کلاً سه دسته افراد مجاز به ارائه خدمات بیمه ای هستند :

شرکت های بیمه ای، کارگزاری ها، نمایندگی ها

کارگزاری ها و نمایندگی ها به دو دسته حقوقی و حقیقی تقسیم میشن. نمایندگی حقیقی هم شامل دو دسته نمایندگی جنرال(عمومی) و نمایندگی عمر میشه. نمایندگی عمر فقط میتونه عمر کار کنه، ولی نمایندگی جنرال میتونه تو تمام رشته های بیمه ای فعالیت کنه.

 برای گرفتن کارگزاری باید حداقل یک سال سابقه فعالیت رسمی به عنوان نماینده جنرال رو داشته باشید. در ضمن مرجع صدور پروانه کارگزاری هم بیمه مرکزی است و کارگزار با تمام شرکت های بیمه هم میتونه کار بکنه.

شما الان می تونید که از هر شرکتی فقط درخواست جنرال داشته باشید. اگه نمایندگی جنرال پاسارگاد رو بگیرید همچنان بیمه نامه های عمر قبلی شما براتون میمونه ولی کارمزدش تغییر نمی کنه. ولی اگه از شرکت دیگه ای جنرال بگیرید باید قبلش کد عمرتون رو ابطال کنید که در نتیجه دیگه هیچ حقی نسبت به بیمه نامه های قبلی تون ندارید و فقط میتونید اون بیمه نامه ها رو به نماینده دیگه ای تو پاسارگاد منتقل کنید.

موفق باشید. اسماعیل حاج جعفری ، نمایندگی 3912 بیمه پاسارگاد