در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود یکسالو نیم پیش تصادف کردم الانم طول درمان دارم به تشخیص دکترا هردو مفصل لگنم باید مصنوعی بشه هزینه این عمل با کیه؟دیه تعویض مفصل هم چند درصد ارش میخوره؟.با تشکر.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی و بهبودی برای شما جناب کاظمی

مرجع تعیین و تشخیص دیات واروش صدمات و جراحات با پزشکی قانونی است و پزشکی قانونی باتوجه به بهبودی شما یا خدای نکرده نقص عضو و ازکارافتادگی شما دیات و اروش رو تعیین میکنه .

شما میتونید با تهیه مدارک پزشکی و مدارک مربوط به سانحه ۵۰%دیه تقریبی تون رو از بیمه گر مطالبه کنید