در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من سال پیش بیمه عمر کار آفرین خریدم به مبلغ یک میلیون و پونصد
امسال که انصراف دادم388000 تومن بیمه به من برگشت داد در صورتی که در جدول برای انصراف در سال اول مبلغ 870000 هزلر تومن درج شده بود و نوشته بود که حداقل مبلغی که برگشت داده میشه این هست
به نظر شما این تخلف نیست
خداروشکر که زود فهمیدم و انصراف دادم واقعا بیمه به تعهدات خودش هم پایبند نیست
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام خدمت شما دوست گرامی

دوست من آیا شما در پایان سال اول اقدام به بازخرید کردی یا زودتر...من فکر میکنم دلیل این اختلاف پرداختی به خاطر بازخرید قبل از پایان یک سال بوده باشه