در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من در تصادف با يه ٢٠٧صفر مقصر تصادف شناخته شدم، يه كوپن بيمه پرداخت كردم، ميخوام بدونم ايشون ميتونن بعد از دريافت خسارت از بيمه ، درآينده درخواست افت ارزش ماشين كنه؟؟ يا زمان خاصي داره؟ يعني ممكنه بعد از چندسال يهو بره شكايت افت ارزش خودرو كنه؟ اگه من ماشينمو تا اون زمان فروخته باشم اونوقت تكليف چيه؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
دوست عزیز ملاک تعیین افت قیمت خودرو نظر کارشناس رسمی دادگستری هستش
اگه ایشون قبل از تعمیر خودرو خودشون و دریافت چک خسارت از بیمه شخص ثالث خودرو شما دادخواست افت قیمت خودرو ارائه بدن به شورای حل اختلاف به دستور قاضی پرونده کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی افت قیمت انجام میدن (یعنی نظر میدن که ماشین بدون رنگ بوده و خسارت وارده از جانب خودرو شما بوده (تامین دلیل)) و بعد ماشین تعمیر میشه و نظر کارشناس به عنوان سند تا سالیان سال مورد تایید هستش در غیر اینصورت پس از تعمیر کامل خودرو بعید میدونم کارشناس تصمیم درستی در خصوص افت قیمت ماشین بتونه به دادگاه ارائه بده.