در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
ایا امکان افریش ضریب افزیشی بیمه عمرایران بعدازصدور بیمه نامه ودرسال دوم وجوددارد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای طالبی سلام،وقت بخیر.

موردی رو که شما سوال فرمودین،سوال خیلی از کسانی هست که بیمه های عمر را خریداری و بعد بفکر اعمال تغییراتی در آن می شوند و سوالی است بسیار بسیار پرکاربرد.

پاسخ تمام این سوالات را در صورتیکه بیمه نامه تان صادر شده باشد،فقط و فقط یا نماینده تان میتواند بدهد یا شعبه ای که بیمه نامه تان در آن صادر شده است.

و آن بسته به سن شما،روش پرداخت حق بیمه شما،میزان سلامتی شما ( که بیمه نامه تان با آن معیار صادر شده است) و بسیاری از پارامترها و عوامل دیگری هست که در صدور بیمه نامه تان لحاظ شده است.

پس با احترام،خواهشمندم با نماینده و یا شعبه صدور بیمه نامه تان تماس حاصل فرمایید تا بطور دقیق به شما بگویند که آیا درخواست شما قابل اجرا هست یا خیر.

با تجدید احترام