در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.
مدت ۱۰ ماه در شرکتی مشغول به کار هستم. بیمه م رد نشده. قرار داد کار هم نبسته ام.
حقوق ماهیانه م را به صورت واریزی به حسابم پرداخت کرده اند.
مایل به ادامه همکاری نیستم و تهدیدم کرده اند اگر ترک کار کردی اخرین حقوقت را پرداخت نمیکنیم!
همکارانم نیز شهادت به کار کردن من نمی دهند چون برایشان از طرف کارفرما مشکل ایجاد میگردد.
از طریق شکایت میتونم صرفا با استناد به وجوه واریزی به حسابم ثابت کنم در این شرکت مشغول به کار بوده ام؟ ؟؟؟
سوال دوم این که با توجه به اینکه بنده اواسط دی ماه قصد ترک کار دارم و سه روز قبل از تاریخ ترک کار حقوق آذر ماه را دریافت خواهم کرد، راهی هست ثابت کنم که بنده حقوق دی ماه را تا تاریخ ترک کار دریافت نکرده ام و اخرین واریزی مربوط به حقوق ماه گذشته بوده است؟؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله شما میتوانید با ارائه پرینت واریزی حقوق خود ، رابطه کارگری و کارفرمایی خود را اثبات نمایئد. و حقوق معوقه و عیدی و سنوات و حق بیمه ایام کارکرد را از کارفرما مطالبه نمایئد.