در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام دوستان من یه انتشارات دارم کارفرما خودم هستم تو یه سال قراردادم با دانشگاه پرسنلی نداشتم و خودم به صورت خویش فرما کار کردم و هیچ بیمه ای برا خودم واریز نکردم  حالا وقتی رفتم مفاصا حساب بگیرم منو کارگر حساب کردن و 1/800/000 تومان به عنوان جریمه یه سال برام محاسبه شده، سوال اینه که آیا ماده 38 شامل من میشه؟ ضمنا من شرکت ندارم از طریق پروانه کسب انتشارات گرفتم،

ممنونم لطفا کمک کنید
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

سلام

شما قراردادی بادانشگاه دارید که مشمول ماده 38 میشود و نمیتونید کارفرما خودتون باشید!!! و بسته به شرایط قرارداد و نامه معرفی  براتون حق بیمه محاسبه میکنند.