در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده یکسال است که بصورت کارمزدی(10 درصد از هر کار+مبلغی بابت رفت و آمد و تماس و پیگیری+البته برگزاری و حضور در محل به تازگی به وظایفم اضافه شده که باعث مشکل در پرداخت شده و بابت مزد این مورد به تفاهم نرسیدیم و بلاتکلیفم) با موسسه ای همکاری میکنم (بازاریابی+عقد قرارداد+ثبت نام+پیگیری +برگزاری دوره)   قرارداد ندارم (بصورت شفاهی توافق کرده ایم+شاهد برای توافق شفاهی وجود دارد) و بیمه هم انجام نشده - تعداد ساعات کاری بنده در بعضی هفته ها از 44 ساعت فراتر می رود و طی یکماه گذشته پنجشنبه ها(12 ساعت) و جمعه ها (12 ساعت) فعالیت داشته ام که کارفرما از دادن مزد این اضافه کاری طفره رفته و فقط قصد دادن درصد من را دارد این مبالغ قابل دریافت می باشد؟

درضمن در دو نامه برای دو سازمان و دانشگاه بطور رسمی بنده را نماینده موسسه اعلام نموده اند و سند رسمی همکاری من با این موسسه می باشد +در طول هفته حداقل 40 ساعت جهت امور موسسه فعالیت دارم-چقدر در صورت پایان همکاری با من،  میتوانم حق خود را گرفته و حقوقم پابرجا بماند و مشمول بیمه بیکاری شوم؟

 اگر بیمه یکسال را واریز کنند این یکسال سابقه بیمه رد میشود؟

 چطور میتوانم این یکسال را برای سوابق بیمه پیگیری نمایم؟

 (حتی حاضرم حق کارفرما این یکسال را بدهم تا در سوابقم ثبت شود)
ببخشید که طولانی شد--ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید چون خیلی مهمه--ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

درصورت احراز رابطه کارگری وکارفرمایی شما در اداره کارحق بیمه باید به تامین اجتماعی پرداخت شود.واستشهاد جزو مدارک مثبته محسوب نمیشود.