در دیه و بیمه خودرو توسط (260 امتیاز)
سلام
رأی نهایی دادگاه صادر شده بعد از 45 روز از صدور رأی نهایی تمام مدارک رو  از دادگاه گرفتم بردم بیمه. دادگاه هم گفت دیگه کاری با ما نداری برو بیمه. حالا مسئول بیمه میگه باید شورا برگزار کنیم نتیجه رو تا چند روز دیگه اعلام می‌کنیم.

 الان که وقت 20 روزه اعتراض گذشته میتونن کاری غیر از اجرای حکم دادگاه انجام بدن؟
شورا برا چی؟

بیمه حداکثر تا چقدر میتونه پرداخت دیه رو عقب بندازه؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اگر شما حکم قطعی دریافت کردید وفق ماده ۳۲ قانون بیمه ثالث ۹۵ بیمه گر موظف است پس از مراجعه شما برای تشکیل پرونده خسارت ظرف ۲۰ روز از تاریخ قطعیت حکم دادگاه پرداخت خسارت نماید . در غیر اینصورت مستند به ماده ۳۳ به ازاهر روز تاخیر معادل نیم درهزار میزان خسارت باید جریمه تاخیر تادیه بپردازد.

شما میتونید در جواب مسئول بیمه اینها رو بفرمایید