در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام پدر من بر اثر تصادف فوت شده است دادگاه با وجود اینکه راننده 100درصد مقصر شناخته شده وی را به پرداخت دیه کامل  و 2 سال حبس  و ان را به مدت یکسال به تعلیق انداخته است یعنی هیچی چون دیه را که شرکت بیمه می دهد و تعلیق یکسال هم برای کسی که روی خط کشی عابر پیاده جان انسانی را گرفته است مجازات سنگینی نیست .
می شه  در دادگاه تجدید نظر به حبس تعلیقی که البته جنبه عمومی جرم است اعتراض کرد و بطور کل در این جور احکام نظر اولیا دم خواسته می شود یا نه ؟ با توجه به اینکه گرفتن دیه اصلا  برای من مهم نیست و می توانم از ان نیز بگذرم اما از تنبیه مقصر نمی توانم گذشت کنم
ممنون اگه زود جواب بدین چون برای اعتراض در دادگاه تجدید نظر اصلا وقت ندارم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
با ثبت دادخواست تجدیدنظرخواهی میتوانید تقاضای اشد مجازات را از شعبه تجدیدنظر نمایید.