در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام دو سال پیش تصادف کردم دادگاه رای قطعی صادر کرده چرا بیمه از بنده که مقصر حادثه هستم درخواست کرده که اعتراض بزنم تکلیف مصدوم بد بخت چیست چگونه میتوانم به بیمه اعتراض کنم با توجه به تماس تلفنی که با منداشته اند ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شما از رای دادگاه راضی هستید و هیج اعتراضی نسبت به ان ندارید و فکر میکنید حق شمارو کامل و تمام ثبت کرده اند هیچ الزامی نداره اعتراض بزنید و دوباره چند ماه پرداخت دیتون به تعویق بیفت

و اگر لازم به اعتراض باشد و بیمه نسبت به رای صادر شده معترض باشد

خود بیمه نسبت به رای اعتراض خواهد زد

پیگیری حقوقی  دیه تصادفات