در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام.بنده کارگر قرارداد شفاهی بودم اخراج شدم هیات ابقای موقت صادر نمود به دیوان اعتراض نمودم و خواهان ابقای دایم شدم رای دیوان به نفع بنده صادر شد اکنون در مرحله هیات حل اختلاف(هم عرض) هستم اما رییس هیات از من حکم کتبی حقوق دریافتی ام را میخواهد در صورتیکه من نیروی قرارداد شفاهی به استناد تبصره دو ماده هفت قانون کار نیروی دایم بودم و به علت شفاهی بودن قراردادم حکم کتبی حقوق ندارم و حقوقم ماهانه به حسابم واریز میشد لطفا راهنمایی کنید چه جوابی به رییس هیات بدهم که قانع شود؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

ازنظرمفادقانونکارقراردادبصورت کتبی وشفاهی هردونافذاست آنچه که مهم است احراز رابطه وهمچنین دایمی یاموقت بودن قرارداداست وحکمی دراین رابطه که قراردادحتما کتبی باشدوجودندارد