در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.خانمي هستم كه 3 سال سابقه دارم ودر همان موقع دفترچه خدمات كشوري ام رو كه تحت تكفل پدرم بودم رو باطل كردم.

در طول هر سال كه جهت تمديد دفترچه تامين اجتماعي مراجعه ميكنم بدلايل مختلف از طرف كار فرما چون ليست بيمه به موقع پرداخت نميشود عملا در هر سال 2 الي 3 ماه دفترچه ام اعتبار ندارد .وچون هنوز تحت تكفل پدرم  ميباشم كه كارمند و شاغل هست ميتوانم محددا دفترچه بيمه كشوري بگيرم وهر دو را داشته باشم و فقط حهت درمان از كشوري استفاده كنم..خيلي ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
طبق قانون شما به دلیل اشتغال به کار از شمول کفاالت پدر خود خارج هستید و استفاده همزمان از دو دفترچه بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی موضوعیتی ندارد ولی متاسفانه به دلیل  عدم لینک و ارتباط سیستمهای بیمه ای مختلف در سطح کشور امکان دریافت همزمان دو دفترچه از دو صندوق بیمه ای متفاوت را فراهم نموده است.