در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام هیچ گونه مدرکی بابت اثبات رابطه کارگری و کار فرمایی ندارم کارفرما ادعا کرده که چند سالی با من شراکتی کار میکرده و در این رابطه هم هیچ مدرکی نداره چگونه  و با چه مدارکی میتونم این رابطه کارگری و ثابت کنم ایا اجاره نامه یا لیست مالیاتی مغازه که به نام او بوده را میتونم پیدا کنم و از این طریق اقدام کنم و یا از طریق شهود؟!
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
اثبات رابطه کارگری وکارفرمایی برعهده کارگر است.ودرصورت نداشتن مدرک به استناد آیین دادرسی کار تقاضای ارجاع پرونده به بازرسی اداره کار را نمایید.
هرچند که اثبات رابطه شراکتی برعهده کارفرماست.