در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید .تو شرکتی که مشغول هستم .مدت ۳ الی ۴ سال بابت تولید دستگاه مبلغ ۹۰ هزارتومان بابت هر دستگاه میدادن.درماه ۱۰ یا ۱۵ یا ۲۰ عدد خروجی داشتیم.الان ۲ماه است که کارفرما میگوید نمیدم و حذف شده.
لازم به ذکر است که بابت مبلغ کنترات بسیاری از قبیل درصد روزهای تعطیل ناهار ایاب ذهاب و ......را نمیدهد.
الان با حذف شدن کنترات هیچ یک از مورد بالا را باز نمیدهد.
میخواستم بدون چکار میتونم بکنم .ایا میتونم کنترات بگیرم و یا ...
سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
قانوناً این موضوع می تواند جزو عرف کارگاه تلقی شده و کارگر در اداره کار اقدام به شکایت کند اما عملاً بعید است به شکل دلخواه شما رسیدگی شود.